söndag 26 augusti 2012

Fullt ställ

 

Idag va det fullt ställ i motvinden. Har haft en del att stå senaste tiden så träningen har blivit lite eftersatt, men så är livet ibland. Mycket spring på dagarna och tunga ben på kvällen har inte gjort mig motiverad för träning, utan det har bara varit jobbpendling senaste dagarna.
Idag blev det ett bra pass med mina bästa träningskompisar, Patrik, Anders W och Sätofta Lasse. Jäkla va det blåste idag.......sydvästlig vind. Vi styrde mot Marieholm - Norrvidinge - Trä - Billeberga och Asmundtorp. Där svängde vi vänster mot Häljarp och körde på ner till Barsebäckshamn. Ett kort stopp ute i hamnen, där gubbarna höll på att plocka ner partytälten från lördagen fest. Festen va för att fira Max Salminens OS medalj i segling. Max är från Barsebäck och det betyder fest i byn.
Bra fest och uppvaktning för en OS medaljör
                                                  
Vi hade inte tid för någon efterfest utan svängde äntligen ut i sidamedvinden efter två timmar i motvind. Ner mot Löddeköpinge - Borgeby - Stävie - Nybo - Vallkärra. Sedan va det dags att svänga norrut och äntligen fick vi vinden i ryggen. Patrik svängde hemåt S.Sandby och Wall som aldrig blir nöjd hängde naturligtvis på. Sätofta och jag körde rakt hemåt Eslöv.

99 km och ett hurtbullesnitt på 32.6 va ganska OK i vinden.
                                                
Nu går kosan till Eurobike nere i södra Tyskland vid Bodensjön. Eurobike är en mässa som har mer tusen utställare och visar allt som finns i branchen. Visst är det kul med mässor men detta är 21 gången på Eurobike och det känns snart som man sett det mesta. Men så är det väl....men om inte annat så är det kul att träffa alla kompisar man lärt känna genom åren.

Jag tar med hojen, man vet aldrig vad som händer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar