torsdag 27 december 2012

Annandag Jul

Jo, det blev en träningsrunda även på annandagen. Sätofta-Lasse och jag drog iväg i regnet mot Lund för att möta upp Johan. Det va så där lagom inspirerande att ge sig iväg när det regnade....men va gör man. Nu blev det inte så farligt för efter en stund avtog det och blev helt OK.
Lasse mekar och får goda råd av Johan
                                                            
Vi hann inte långt iväg förrän Lasse fick lite tekniska problem med bakdäcket. När vi stod där och mekade kom Mats Murare smygande och stannade för att assistera. Han skulle ut på en runda med några kompisar han skulle möta upp. Vi tog sällskap och körde mot Kävlinge där vi mötte Andreas och Erik. Sen körde vi vidare mot Karaby och Hofterup för att där styra mot Barsebäckshamn.
Starke Mats va inte döende svanen idag
                                                                   
I det gamla fiskläget är det inte mycket action denna tiden på året, speciellt inte när det duggregnar och snålblåser. Vi körde tillbaka i medvinden mot Löddeköpinge.....vid sandskogen mötte vi OS guldmedaljören i segling Max Salminen som som va ute och tog en löptur.
Vidare mot Stävie - Vallkärra där Johan, Mats och Andreas drog mot Lund medans Sätofta och jag körde vidare i medvinden mot Eslöv.
Lite decimerat söndagsgäng som för dagen blev förstärkta av Anderas och Erik
                                                                    
Bra träningsrunda i ett ganska lugnt och behagligt fettförbränningstempo som verkligen behövs så här efter juldagarna. Det är konstigt....varenda år så tänker man...i år ska jag ta det lugnt med ätandet men ändå blir det som vanligt! Nu är det ju ingen större fara för vi snackar bara om några dagar....men man känner sig riktigt uppsvälld och det spänner i byxlinningen.

Mätaren visade 79 km och hurtbullesnittet blev 26,4 km/h vilket är helt OK med dubbdäck! På tal om dubbdäck så åker dom av nu.....i alla fall för ett tag.

1 kommentar:

  1. Trevlig Blogg att läsa och inspereras av.
    MVH Anders F.

    SvaraRadera