onsdag 19 oktober 2011

En riktigt rolig dag i Höllviken

I lördags va jag med på Form Toppen Cykels första medlems happening. Det va en mycket rolig eftermiddag ner på gymet i Höllviken. Klubben är endast sju månader gammal och har redan över 200 medlemmar....helt otroligt. Över hundra av dessa medlemmar va samlade på lördagens happening.


Ola ger järnet (som vanligt)
 Dagen började med att Mattias Reck körde en test på Ola "6,52" Hallberg. Ola körde på allt va det gick och visade en imponerande styrka. Mattias snackade och förklarade för oss andra va testen gick ut på och inte minst va dom olika pulszonerna står för. Det finns få grejor som fascinerar folk som pulszoner, Fat max, fettförbränning osv. så alla va väldigt på hugget. Att Ola tränar mycket va det nog ingen som tvivlar på när vi såg på vilken watt han fick vika ner sig på.
En mycket suddigt Mattias Reck gör ett uppskattat träningssnack

Efter testen va det dags för lite uppmuntringspriser till alla ledare...vilket alltid är uppskattat. Lite olika sponsorer fick presentera sina företag innan Mattias fortsatte med lite träningssnack.....vilket han är mycket duktig på....en av dom bästa när han kommer igång inför folk.

Sen fick Christian Bertilsson berätta lite om hur det ser ut att vara elitcyklist idag. Det va intressant att höra hur mycket killarna tränar idag och inte minst hur mycket dom tävlar. Sen fick jag berätta lite om hur det va att cykla på detta förra århundradet. Lite skillnad på cyklar och inte minst utrustning. När man kollar in skor och ribbhjälmar och inte minst byxor med sämskinn i häcken så är det bara så att man väntar på att Antikrundan ska kliva in genom dörren och fråga om man vill veta va prylarna är värda.

Många som klämde på prylarna
Kvällen fortsatte sedan på lokal med go mat och ett lite öl och inte minst mycket snack till långt fram på natten. Jättekul att träffa så många cykelintreserade killar och tjejer.

Magnus G. Ola och Björn delar ut lit priser
När man ser va Ola, Björn, Magnus J. och Magnus G. gjort på 7 månader kan man inte bli mer än imponerad. Helt otroligt jobbat. Hade vi haft fler killar av denna kalibern i cykel Sverige så hade cykelsporten varit något helt annat än va den är idag.

Nu börjar det bli dags att sparka igång vintercykeln och MTB för nu är det time att börja träna inför nästa säsong. Det ska bli riktigt kul att komma igång med söndags rundorna så man får träffa polarna igen. Det är alltid mycket att ventilera när man träffas.

Här nere i Skåne har hösten kommit vilket verklingen syns på vädret. Kallare mornar, regnigt och inte minst blåst.....men skit samma... det är bara att gilla läget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar