måndag 30 juni 2014

Då va det äntligen dags!

Efter en vår med mycket jobb och stress är det äntligen dags för semester. Det ska bli skönt att vara ledig några veckor och inte minst ladda batterierna inför sensommaren och hösten.
Träningen efter Vättern har det varit lite si och så med. Men morgonpendlingen har flutit på bra så formen känns fortfarande helt OK i påkarna.
I går söndag fick jag sällskap med Johan på morgonrundan....det va ett tag sedan vi körde ihop. Johan har varit full upptagen av jobb, familj och lite andra äventyr. Men nu är han laddad och på gång igen. Det innebär att söndagarna framåt hösten och vintern kommer att bli fyllda med action!
Johan lika snygg som vanligt!

Vi hann med en bra runda på vägarna mot Landskrona.....lite intervaller men mest snacketempo, så snittet blev inte mycket att hurra för men va gör det när man får cykla en sväng med en gammal kompis.
Efter träningen blev det en snabbdusch innan det bar iväg till Grevie på Hallandsåsen för att kolla in VM laget 94 möta ett All Star lag med bla. Chippen och Mjällby och lite andra avdankade spelare.
Riktigt bra stämning!

Det va riktigt kul...fint väder....6500 åskådare och en riktigt bra stämning. Riktigt kul att se alla gamla spelare igen....en del va fortfarande på hugget medans andra hade lagt av i ordets rätta bemärkelse.

När jag började cykla i Jönköping hade jag två idoler. Den ene va Åke Juhlin och den andre va Jan "Bowlaren" Erlingmark. Jan va en duktig cyklist som nästan blev A-klassare...han va också alltid väldigt juste mot oss smågrabbar och va inte rädd för att ge lite goda råd. Sitt smeknamn hade han fått när han som ung jobbade på bowlinghallen i stan som kägelresare. Detta va långt innan det fanns kägelresarmaskiner. Jobbet va ganska bra betalt....blåmärkena på benen som man fick från flygande käglor fick man på köpet.
Det va 1968 jag såg Magnus första gången!

Jag kommer ihåg när Jan blev farsa och stolt visade upp en liten parvel i barnvagnen. Kommer ihåg att han hette Magnus....när han låg där i vagnen kunde jag aldrig tro att han skulle bli VM medaljör i fotboll.
Semester!

Skön semester på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar